https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Wednesday, 30 January 2013

Short Giveaway By Simplesyara

Jom join,nak join klik banner je ;)
1. Follow blog syara and sponsor
2. Tampal banner ni
3. Linkkan banner ke entry ni
4. Tag minimum satu
Bukti dah mengikur semua syart2:)

p/s:Instragram yan tak ada :)
satu lagi blog mailey yan dah folo lma dah masa join GA mailey^^
Yan nak tag :

3 comments:

Simple Syara said...

thanks join. Atoto rajinnya izyan smpai nak printsreen. If tak buat pun Syara pecaya :)sayang kamu

Izyan Yan Cinnamon said...

hehe..saja je nak penuhkan entri hehe:)

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/short-giveaway-by-simplesyara.html


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.