https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Saturday, 19 December 2015

Lost My Followers


Fuh kiri fuh kanan banyaknya kena unfollow dari 4329 tinggal 4229 (Sekarang 4223) dah kenapa?Masalah blogspot remove dengan sendirinya atau memang followers angkat kaki secara berjemaah dari blog ni?Kalau benar saya diunfollow sendiri oleh pengikut,So k saya faham siapala saya (Ayat pasrah) ,lagi pula saya tak kejar sangat followers ^^ Alhamdulilah setakat sini saja kita berkenalan lepasni kalau awok-awok nak follow balik follow je ler saya tak kesah (saya tak bomoh orang aihh haha).Saya mintak maaf kalau saya banyak kekurangan sepanjang saya menulis atau mungkin juga secara tidak sengaja saya menguris perasaan awak-awak saya mohon ampun dari hujung rambut hingga hujung kaki.Selepas ini saya akan cuba slow-slow perbaiki kelemahan saya.

Wake up la yan oii. Kan mula-mula blogging lagi dah wat warning kat diri sendiri, kita nie blogging bukan nak carik follower semata-mata. Baru hilang follower yang ciput cam tu dah gelabah dah macam hilang anak. Kelaut terus niat asal nak berblogging. I blog for my readers and not for a follower number. Tapi saya tak menolak untuk follow memfollow nie. Best gak kalu ramai yang follloq^^. So jangan la segan-segan nak follow.Cuma lagi suka kalau ada yang baca and comment kat post tanda support. And i surely will comment at your blog.Ini just my own view pasal follower nie. Terpulang pada tuan blog tu sendiri nak jadi yang mana. Saya as 'junior' blogger nie, i love stepping OFF my blog to be active reader. That's my mission. Cewah! macam poyo pulak. Tak pa, pelan-pelan. Doakan saya berjaya eh.

Hampa pulak cana? Adakah sama kita senasib kena remove dari friendlist?.Sila berikan komen anda.

P/S: Encik blogspot yang disayangi dah laaaaaaaa culik pengikut aku.Ambik sikit-sikit dah laaa..Tamak betul blogspot ni.Pang sedaih baru reti.(T^T)

25 comments:

NUR RAIHANAH said...

Haa tu laa sy pun kena yg sama. Follower sy 1447. Pastu sy perasan dia jadi 1446. Then 1441. Skrg 1426. Maigoddd terkejut sy. Ingatkan sy jee sorang kena

Diya Hanun said...

Itulah, sama juga mmcm sy and blogger lain..tbe2 hilang,,ahax..
Tak mngkin lah diorg unfollow berjemaah, mcm x logik ja

sofie adie said...

saya pun alami situasi yang sama....saya ingat saya sorang je rasa...pastu bila tengok ramai blogger update pasal di-unfollow ni..rasa pelik jugak...kenapa ek? huwaaa sedih jugak nih... T^T

Izyan Yan Cinnamon said...

(T^T) huhu

Eintan Nurfuzie said...

cik en hilang 2 pengikut

Mimi Kyumi said...

Agknya blog yg x aktif di remove thats why ilng byk.Followers Mimi dh 20 ilng..hehe

Cindy Raviga said...

Tu lah saya punya dr 620 jdi 618 lalu 617 sdih hati ni :(

Pokcik Blogger said...

pokcik pun kena sama ni

Izyan Yan Cinnamon said...

huhu tula mungkin juga rasanya huhu

BELLA LEE said...

jangan la risau ;) saya pun dah hilan follower jugak hari ni , agak pelik dengan keadaan skrg

Nick Nashram said...

sama jugak tengok follower makin kurang..tapi x kisah la sebab nak tambah google+ follower :)

Kim Chaa said...

Bnyknya yg blogger di unfollow

Astrallusion Arc said...

Setiap masalah pasti ada jawapnya, ini mungkin disebabkan followers blog tak aktif atau blog kita yang jarang aktif. berkemungkinan akan terjadi macam ni.

Ayuni Sara said...

rasanya betul lah tu kan dia kurang sbb blog tak aktif .
x apa..bukan kena unfollow ^^

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Hukhukhuk. Samalaahhh T^T Mendadak jugaklah dia turunnn. Hahahaha, blogspot saje nak berguraulah niii x3 Btw, mula sedar diri lps baca entri izyan ni! ><

Izyan Yan Cinnamon said...

hihi yes redha ja la..:D

Farrah MF said...

Akak pun sama. Apa tah masalah teknikalnya. Tapi, sedih betul kalau ada gerakan angkat kaki secara berjemaah :)

Izyan Yan Cinnamon said...

Tulaa alahai huhu

Maisarah Mimo said...

Saya oun kehilangan followers. 3 pulak tu T_T huhu

Izyan Yan Cinnamon said...

huhu

ombak bergigi said...

om pun... sedihnya....

Aisyhah Nyais said...

kan kan. ecah pon terkena tempias nya kak! sedih tp nak wat gu mana~ ahha

Shikin Razali said...

Yan sabar yea... Insha Allah, nama akak takkan hilang di sini.. kalu hilang, akak add balik, hilang lagi, add lagi sampai blogspot muntah hijau... ^_^

I'm Tiera said...

kan? mgkn sb ramai dah mls blogging dan beralih ke ig skg. sob3..

Hunny Kitty said...

blogwalking n follow!


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.