https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Sunday, 24 January 2016

100 Peserta Join NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Terasa begitu cepat masa berlalu. Bulan Januari bakal melabuhkan tirainya. Begitu juga dengan NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH yang bakal tamat berbaki lagi 13 hari.(6/2/2016)
Pada sesiapa yang belum join tu, apa tunggu lagi? Meh cepat klik SINI. Kepada sesiapa yang dah join pula, terima kasih saya ucapkan.
Tak sangka Giveaway pertama saya ni mendapat sambutan yang meriah dari anda semua. Jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat. Tanpa anda semua, maka tiadalah istilah New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah
Sekarang ni dalam proses tengah semak entry para peserta sikit-sikit yang join memandangkan ramai yang join maka saya kena slow-slow baca ucapan yang menarik anda semua untuk kategori saguhati.Maaf laa kalau ada yang cakap sorang je yang menang saguhati?Ya sorang ja maklumlaa tak cukup bajet (T_T).Cukup masa saya akan umumkan siapa pemenang yang bertuah tu untuk kategori saguhati dan juga random.org ^^.
InsyAllah ada rezeki lebih saya kongsi dengan anda semua.:)
NEW UPDATE : Memandangkan ramai peserta yang join,maka saya akan random lagi dengan menggunakan bantuan RANDOM.ORG mencari 20 peserta untuk dimasukkan dalam bloglist saya selama mana saya rasa nak pamerkan :P.Jadi jumlah pemenang yang dicari adalah sebanyak 26 pemenang termasuk lima pemenang yang bertuah dan juga seorang entry yang kreatif.
P/s : Semoga apa yang dirancang dipermudahkan ^_^

7 comments:

Anonymous said...

ramainya join! tahniah kak izyan :)

Izyan Yan Cinnamon said...

Hihi tq dear ^^

najwa zahid said...

tahniah. kena gigih ni nak BW. bookmark dulu. hehe

Aisyhah Nyais said...

chaiyok2 akak hehe. gdluck

Farhana Zukri said...

tahniah Yan :)

The KehalusanKelembutan said...

Salam Yan, akak antara manusia yang baru join! :D

Aqilah Azmi said...

wah wah wah ramai tuuuu izyan! hihihihi


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.