https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Monday, 4 January 2016

Giveawayyyyyy !

Assalamualaikum,haii olls

Yan nak war-war kepada hampa semua bahawa blog yan akan anjurkan Giveaway tau!! Nama Giveaway tersebut adalah "New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah".

Giveaway ini akan dipublish tengah malam ni tepat pukul 12.00 a.m.Jadi yan nak ajak blogger2 kat luar sana untuk join GA ni.Ni pertama kali yan buat Giveaway selama berblogging tak pernah buat GA,Segmen atau sebagainya.GA ini berlangsung dari 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016.

Yang bestnya ada 5 hadiah misteri yang akan diberikan kepada para peserta yang bertuah.Btw jika GA kurang dari 20 orang peserta yang join,semua bawah 20 tu akan disenaraikan dalam bloglist yan selama sebulan dari tamatnya tempoh GA tersebut.

Dan.......ada hadiah saguhati untuk seorang peserta yang entrinya kreatif yang buat yan tertarik!!Yang ni special sikit dia buat entry kreatif ni maka dia dapat dua hadiah.Satu yang dirandom jika terpilih dengan peserta lain,satu lagi sebagai saguhati sebab terpilih dalam banyak-banyak entry tapi yan pilih entry dia saja,jadi salah satu hadiah dia akan dapat.Jikalau bertuah lagi random pun dia dapat maka dua hadiah la dia dapat wuuuu.

Jom support!!

GA akan start 12tgh mlm ni iaitu 6 JAN hingga 11.59pm 6 FEB 2016..(1 BULAN SAHAJA)
Jangan lupa join tau!!

13 comments:

A N I S said...

tak sabarnya nak join ^^

Anis Khalilah said...

Wow.. Macam best Je :D

Fieyqa Adelova said...

Yeayyyy nak join!

aienienka said...

okay set! menunggu detik 12 tgh mlm. :D

Unknown said...

segmen lagi...

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, woww..mcm best jea, insha allah, nnt akak join yea..! =)

Aqilah Azmi said...

i will join :D <3 no worries hihihi

Syaza Raihanah said...

Goodluck for your first giveaway. InsyaAllah nanti SR join :)

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

insya-Allah akan join dah support Yan ^^

Izyan Yan Cinnamon said...

Alhamdulilah terima kasih semua sebab bg sokongan ^^

Aisyhah Nyais said...

menarik tertarik hatiku dengan giveaway kak yann!! InsyaAllah kak yan...haihahaha!! :P goodluck kipidap kak

Izyan Yan Cinnamon said...

HAHA :D orite


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.