https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Thursday, 14 January 2016

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER # ROUND 1


Terima kasih kepada JM anjurkan Segmen yang menarik ni.Ni round #1 tq blog saya tersenarai ^^

Tentang Diri Anda

-Nama saya Izyan Athirah Binti Jelani,lahir di Perlis,6 Januari 1995, saya anak ketiga dari tiga adik beradik.Cita-Cita saya adalah merealisasikan impian mak ayah nak tengok anak dia "Kembangkan perniagaan kecilan" Kerjaya yang amat mencabar dan berisiko ini merupakan cita-cita saya sejak di bangku sekolah lagi.Kelebihan yang saya ketahui tentang diri saya adalah saya memiliki ingatan yang tajam. Kekurangan saya adalah saya suka panik.Seorang yang agak sukar difahami bak kata *Mr Rabbit*.Kuat makan yang ni tak boleh nak halang dari makan makan dan terus makan.XD

Negeri Kelahiran


-Perlis Indera Kayangan


Apa selalu anda lakukan bila ada masalah atau stress


-Makan something macam coklat atau paling teruk pun bukak utube layan shin chan abis cita :P Hilang semua masalah dengan melihat gelagat shin chan XD


Dari mana hadirnya idea anda berblog


-Dari suka-suka menjadi hobi 


Bila Mula berblog


-Pada tahun 2011,tahun tu tahun baru nak mengenal komputer,keyboard & etc.Masa itu laa yan cuba nak ceburi bidang penulisan secara suka suka dalam alam maya. *Agak jakun*


Pernah anda sambut hari lahir,hadiah paling istimewa yang pernah anda dapat


-Lama sangat tak sambut huhu last masa zaman muda-muda sekarang dah "Tua" tak sambut dah huhu.Hadiah seingat yan dapat hadiah teddy bear dari kakak yan,tapi bagi sat jaa pastu dia ambik balik hampeh punya kakak (T.T).


Bagaimana ciri-ciri seseorang teman hidup anda



*Bertanggungjawab
*Penyayang
*Tahu hormat orang tak kira arr muda ke tua ke semua kena hormat
*Budi bahasa tu penting
*Pandai ambik hati
*Ada susah senang bersama
*Ada agama supaya boleh bimbing anak isteri bila dah kawen.
*Kaki makan
*Perangai sporting/gila-gila *tak laa bajet control macho/poyo (-_-')*
Dan semua ciri atas tu dah tercapai impian hihi i got thz mr rabbit :*

Ucapan istimewa yang pernah anda terima daripada seseorang / sesiapa sahaja

-Biarlaa rahsiaa..XD

Tentang blog JM

*Ringkas
*Mudah dibaca
*Bahasanya tak laah terlalu formal
*Blog ringan tu je kod :)


Berapa % layak untuk blog JM

-Tak retilaa nak jadi juri huhu maaf JM..Tapi apa yang saya tengok boleh laa 60% untuk  JM.Have Fun blogging :)

4 comments:

Keladi Ubi said...

hahahha...singgah sini sekejap

Aqilah Azmi said...

wahh happy segmen-ing izyan <3

JAMIL HASHIM said...

ASSALAMUALAIKUM. TERIMA KASIH. HAPPY BACANYA...

JAMIL HASHIM said...

ROUND # 2 : http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-round-2.html


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.