https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Friday, 8 January 2016

Terharuuu !

Assalamualaikum,

Pertama kali yan mintak maaf sangat-sangat jarang update seperti sebelum ni,kurang blogwalking semua,maaf ye.Sibuk yang teramat sangattttt turun naik pej pos untuk pos barang orang setiap hari sampai nak berblog pun agak terbatas huhu.Btw yan nak ucapkan ribuan terima kasih buat para blogger sudi menyertai Giveaway yan kali ini.Walaupun hadiahnya tak sebesar mana juga tak semewah mana tapi cukup sebagai menghargai para blogger yang datang hari-hari ke blog yan tanpa rasa jemu.Hadiah sudah dibeli tapi hadiah nya tetap rahsiaaa.Tak boleh bagitaw sampai tamat GA hahahaha :P

Ok cerita bermula semasa nak belek-belek chatbox untuk bw blog yang tinggal jejak ada satu blogger ni nak tahu sapa?Blogger yang mesra disapa ecah @ Aisyhah hampa kenal kan dia,mana tak kenal nyaa blogger kaki usik orang hihi yang rajin bw hari-hari blog yan.Ecah ni adalah blogger designer.Kalau hampa berminat nak wat tempahan kat dia boleh pegi tanya dia secara direct :D.Fakta : Ecah dengan yan adalah senegeri orang perlih wooo , tingkatan 6 jugak yang beza umur dengan sekolah hoho.Ok tujuan yan taip entri ni adalah nak ucapkan ribuan terima kasih kepada beliau sebab dengan rajinnya adik ecah ni membuat satu banner yang tertulis Happy Birthday,terharu gilaa tiba-tiba ada blogger bermurah hati kasi banner secantik ni kat yan.Yan hargai sangattt hasil design banner happy birthday ni.Terkejut yan tiba-tiba Adik ecah ni bagi link untuk yan.Cantek sangattt terima kasih ye dik.Akak harap adik bertuah tersenarai antara 5 pemenang yang dicari untuk GA yan ni begitu juga pada yang lain.Amin yan doakan yang terbaik buat semua ^^ Jom tengok Banner adik ecah bagi kat yan hihi

Comellllll ^^
Jom bw ke blog ecah , yan nak sambung bw blog yang lain pulak hihi http://apple-crunchh.blogspot.my

7 comments:

Aina Zairulnizam said...

Vahhh bestnya dapat banner, cantik lak tuu :D

Aisyhah Nyais said...

Kak Maaf silap eja nama >.<

Ni ecah gantikkan balik nah :DDDDDDDDDDDDDDDDD Selamat save dalam psd boleh edit blik :D

http://i.imgur.com/Tt8IrTh.png

Izyan Yan Cinnamon said...

hihi kan XD

Izyan Yan Cinnamon said...

Hihi ok tq ^^

Puan Yaanie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh . Happy Birthdayy

Alien Oren said...

bestnya....best giler dowh!

Izyan Yan Cinnamon said...

Hakhak XD


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.