https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Monday, 8 February 2016

Alhamdulilah rezeki :)

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Syukur sangat benda yang tak bajet boleh menang cuma main teka-teka dapat hadiah yang lumayan.Ceritanya bermula dengan perkataan "Tiba-tiba" semalam dapat satu mesej wasap dari no yang tidak dikenali.Sebelum taw kata yan sebagai pemenang dia ada bagi satu link ni suruh klik,yan tak klik atas faktor line tenet yang ciput dan lagipun yan kat luar masa tu hihi.Lepas balik rumah tu guna wifi laju sikit maka dengan suka-suka terbukak blogger kat home tu lepastu terjumpa laa satu entry dari borak-qs update.Tiba-tiba ternampak satu nama pemenang terpapar kat situ wowww macam mimpi sangat2 tak sangka.Btw link yang borak-qs bagi kat yan tu yan tak klik atas faktor mencurigakan XD  hihi rupanya ia merupakan satu kejutan dari blogger borak-qs.Alhamdulilah cek punya cek baru taw rupanya no yang tak dikenali tu owner kepada blog borak-qs ni.Terima kasih kepada pihak penganjur kontest ni iaitu borak-qs kerana memberi peluang serta berkongsi rezeki dengan yang lain.Semoga Allah mengandakan rezeki awak..*Terharu*.


Ok yan nak review sikit tentang blog borak-qs ni,borak-qs ni merupakan sebuah kedai buku online yang menjual pelbagai buku mengenai buku teknikal amat sesuai kepada para pelajar yang sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang management.Ni antara contoh buku yang terdapat di borak-qs.









Lain-lain awak boleh pegi tengok sendiri cuci mata mana berkenan boleh angkat satu hihi.Kalau awak berminat mencari buku2 tersebut boleh like page ni segala buku2 banyak terdapat di page borak-qs dan harga amat berpatutan.

BORAK-QS

3 comments:

The KehalusanKelembutan said...

salam yan! tahniah :)

Nurul Baidurah said...

awak belajar bidang bangunan ke??

Mardiah Diana said...

Tahniah dik....


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.