https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Sunday, 28 February 2016

Betul ke ni blog aku ? (T_T)

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Hehe tajuk macam apa tah erkkk,apa kaitan dengan tajuk tu dengan blog?Yan rasa kan sejak dua menjak ni macam blog ni bukan blog yan hehe.Kenapa?Sebab hari semakin hari pageview meningkat wowww amazing *Lap air mata*terharu sangat jarang nak capai 1k pageview dalam satu hari,selalu sebulan sekali..Ke memang bukan blog yan ?hahaha.Apa apa pon yan mengucapkan ribuan berbanyakk banyakkkk tq pada visitor yan yang hari-hari datang jenguk yan yang kadang-kadang tenggelam timbul lemas dek kekosongan akal nak berkongsi dengan u olls yang dihormati sekalian huhu.Harap sangat awak datang hari-hari eh sebab nak merealisasikan impian PV yan 1Juta hehe :D

Terima kasih semua,pasni yan akan cuba lekatkan diri pada blog ^^

15 comments:

nur. nbla_ said...

Tahniah kak Yan.. huhu

Izyan Yan Cinnamon said...

terima kasih huhu

The KehalusanKelembutan said...

Salam yan! wah akan tak pernah dapat macam ni , mungkin entry viral menyumbang :)

Izyan Yan Cinnamon said...

haha kan kan hehe XD

najwa zahid said...

perghhhh... hebat lah

Aisyhah Nyais said...

tahniah kak hihi

Izyan Yan Cinnamon said...

huhu rezeki pv :)

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... sis,,, all the best :)

NUR RAIHANAH said...

wahhh bestnyaa!! tahniah!!

Izyan Yan Cinnamon said...

huhu terima kasih ^^

Aienienka Peter said...

tahniah~ kita punya bolah la dapat macam ni.. T^T

miss fifi said...

tahniah sis! :)

Keladi Ubi said...

wahh..best nyer....keladi punya blog lak susah nak capai 100...hahahahah

intan nasir said...

wahhhh tingginya Yan.... Tahniah & chaiyook heheh

Ahmad Hasif said...

Tahniah2.. Ada peningkatan..


Jalan2 sini...
Jom baca artikel baru ni..
Jemput join ye..

https://www.ahmadhasif.my/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.