https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Monday, 15 February 2016

Menang GA dari Nurfuzie (sponsor marsha)

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Haii olls,arini nak review saja kemenangan ga dari nurfuzie,yan menang produk shaklee dari marsha.Tengkiu marsha,tq cik en ^^.Untuk pengetahuan semua,yan adalah pengguna produk shaklee selama 4 tahun lebih.Dengan menangnya GA dari cik en,dah lengkap apa yang dihajati.Kebetulan memang salah satu produk shaklee ni di rumah dah abih,alhamdulilah rezeki produk yang nak repeat order yan dapat free.Syukur sangat,dekat situ dah boleh jimat dah hehe.:)

Peminat tegar produk shaklee :D
Paling yan suka lagi,shaklee yang yan menang tu masih baru,tak bukak lagi tarikh expired pun lama lagi*new lagi olls*.Alhamdulilah mujur ada marsha sudi bagi shaklee LECITHIN secara percuma :) Semoga bertambah rezeki marsha amin.Yan makan shaklee bukan sahaja untuk kurus & kulit gebu gebas,tapi adalah demi untuk menjaga kesihatan dalaman jugak,Kebaikkan ia adalah merupakan salah satu produk shaklee yang dapat mencegah dari penyakit kanser selain menambahkan tenaga untuk melakukan aktiviti harian.Kalau nak taw,kandungan shaklee adalah berasaskan soya.Bagi individu yang kurang gemar minum soya,boleh cuba shaklee.Yan sangat2 tak suka soya,tapi sejak mengamalkan produk shaklee ni kurang sikit *kebencian* terhadap soya hahaha.

********************************************************************************
Settle review pertama.
Review kedua dari blogger SHALIMAR

Yang ni dah lama,lupa nak review huhu *maafkan saya*.Yan menang dari GA pada tahun lepas dan yan memenangi sebuah buku diary 2016 oleh shalimar.Buku ni dah penuh dah contengan hehe.Buku sha bagi ni yan buat sebagai buku rekod yan.

Tengkiu sis Shalimar
Review ketiga menang bloglist dari blogger beeha kategori PEMENANG BLOGLIST SEPANJANG HAYAT. No penyertaan #25.Terima kasih sis beeha menganjurkan segmen ini.Ni secara langsung dapat juga masuk dalam bloglist beeha hehe *Sepanjang hayat olls*.Yang lain review yang itu sajalaa setakat ini.Sekian sahaja daripada saya :)

10 comments:

The KehalusanKelembutan said...

salam tahniah Yan

Ana Fatihah said...

Uiii, seronoknya. Tahniah! ;)

Suhaiza Suki said...

thniah yan! hehe

Munirah Mustafar said...

tahniah...suka lah tuww dah hadiah!

Munirah Rafiuddin said...

untung la menang adiah
jeles tau

Scya Lollita said...

Seronoknya Yannn seronoknya !
Murah rezeki. Dapat Shaklee pulak tu !

Maryam Sofea said...

Tahniah! Heheh bestnya dapat hadiah :)

CikLa Shahril said...

Wah... tahniah....

Aqilah Azmi said...

bestnya shaklee lecithin tuu!!!
qila pengguna baru sebulan hikhik januari haritu mkn herblax je wah wah u should be a dealer then bc u tegar using them 4 4 years pehhh

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah rezeki..


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.