https://izyanyancinnamon.blogspot.com


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Tuesday, 8 October 2019

Fuh Berdebu blog hshshsh !!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

*Ambik penyapu lidi,Sapu celah2 blog*
Fuh! Berdebu blog tak berupdate hampir 2 tahun XD Makin uzur sudah blog ni 
Ya Allah lamanya tak tulis blog..! berdebu, berkarat dah blog ni. 
~fuh fuh fuh (tiup habuk).

Lama tak mengarang nie, harapnya apa yang nak ditulis ni dapat difahami la.. insyaAllah.. sebab kami rasa amat rugi kalau behenti terus dari menulis blog,yela dh lama buat blog ni jadi  rugila kalau  tidak dikongsikan dan ditulis. Risau hilang macam tu je. Dengan abadikan cerita di sini, at least kalau orang tak dapat manfaat pun, kami boleh ingat bila baca balik. =)

Ahh....!! tak retinya tulis blog.. rasa krik krik pulak..~~


Sebelum apa-apa, nak kena bagitau balik, penggunaan KAMI di sini bermaksud AKU. Bukanlah kami nak berbicara menggunakan bahasa tuhan, tapi memang kami selesa begini. Boleh ya? =)

Ada masa ada peluang saya cuba jugak buat satu entry baru walaupun takda sapa nak baca. Hmm it's oke.I will back soon,insyaAllah kalau kami tak sibuk dengan kehidupan realiti :)


Eh ternyanyi pulak HaHa


2 comments:

Shikin Razali said...

Welcome back Yan.. dah lama akak tunggu cerita dari awak..

Izyan Yan Cinnamon said...

kak ! hehe tulaa,insyaallah pelan2 wat comeback,cuma tula masa tak mengizinkan sibuk sikit dengan real life huhu..ty na kak sudi singgah blog yan walaupun dh lama xjalan2 blog kak hehe


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.