https://izyanyancinnamon.blogspot.my


About Me Exchange links Giveaway 2015 Home Kesihatan Tips

Exchange links with me


Assalamualaikum. Awak , awak nak exchange link dengan Yan tak ? Kalau nak , jangan malu - malu . Jangan segan - segan tau . Bagitahu je kat chatbox Yan yang kat sidebar tu atau boleh je gtw yan kat kotak komen bawah ni . Nampak tak ? Nampak tak ? Hah , nampakkan ? Cakap je yang awak nak exchange link . Nanti Yan akan tambahkan nama awak kat bawah ni , macam nama kawan - kawan yang ada kat bawah ni . Kalau Yan dah letak nama awak , jangan lupa letak nama Yan tau . Letak nama kita Izyancinnamon atau Izyan ataupun boleh jugak letak nama Yan . Hehe mana mana pun boleh . Kalau awak rasa tu sedap , awak pilihlah eh ? Cakap tau :) Okbai .

Your Sincerely:- IZYAN

Owner Blog | Klik sini | Neana Liena | Klik sini | Fadh | Klik sini |
Ana Fatihah | Klik sini | Cik Taman | Klik sini | Nur Izyan | Klik sini | Shikin Razali | Klik sini | Yui | Klik sini | Maisarah Musa | Klik sini | Faeeyza | Klik sini | Ummi | Klik sini | Bahulu d'Qaseh | Klik sini | Keladi | Klik sini | Yanie | Klik sini |



19 comments:

Effa Nadia said...

nak ex-link ! done put your name :) http://loveletter99.blogspot.com/p/exchange-links.html

Izyan Yan Cinnamon said...

ok,thx,saya pun dah letak dah..^^

Hidayatul Afzam said...

jom ex-link. Done put yours..
-afzam
-http://princess1405.blogspot.com

Izyan Yan Cinnamon said...

ok^^done put your link :)

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Hai , Jom Exchange Link . Alja dah letak nama awak ditempat Ex-Link alja "Izyanyan" :)

Izyan Yan Cinnamon said...

ok,thx..done put your link^^

Ana Fatihah said...

Wah, terima kasih.
Dah letak jugak blog awak kat sidebar saya. ;)

Salam ukhuwwah! ^^

Izyan Yan Cinnamon said...

sama2..:)

Shikin Razali said...

Yan, nama akak xde ke? hihi

Izyan Yan Cinnamon said...

@ Kak shikin : Done hihi

Maisarah Mimo said...

Hi jom exchnge link ? http://greennyworldland.blogspot.com

Izyan Yan Cinnamon said...

done ^^

Mr Mahmud said...

Hi jom exchnge link http://bahulusedap2u.blogspot.my/ @ bahulu d'Qaseh

Izyan Yan Cinnamon said...

@Mr Mahmud : done ^^

Mr Mahmud said...

terima qaseh YAn

Keladi Ubi said...

keladi nak......hihihihi boleh ya...terima kasih daun keladi

Izyan Yan Cinnamon said...

@Keladi : Done ^^

Lala Rahim said...

Hey girl.
I have listed your page as my bloglist.
Check out on my footer section at www.lalarahim.blogspot.com

leya yeolly said...

Makin cantik blog kak yan :)


Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :) Fikir semula sekiranya anda ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Anda akan didakwa sekiranya berbuat demikian.Terima kasih atas kerjasama yang diberikan..Teruskan pembacaan anda.